کار شناسایی پهپاد ترکیه‌ای ‌‌در منطقه سقوط بالگرد با مشکل مواجه شد‌  اطلاعیه شماره ۴ ستاد ملی مدیریت شرایط اضطراری هلال‌احمر قاتل بی رحم پس از ۲۰ سال زندگی مخفیانه در سوئد بازداشت شد همراهی نکردن قشر متوسط جامعه با نهضت افزایش جمعیت متادون سالانه جان ۳ هزار نفر را می‌گیرد ریزش آوار ساختمان در حال تخریب + تصویر (۳۰ اردیبهشت) تمدید ساعات کاری دفاتر ازدواج به مناسبت میلاد حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) کشف ۱۴۰۰ گرم تریاک از معده یک قاچاقچی در بجستان (۳۰ اردیبهشت) سپاه مشهد و اصناف تامین برخی کالاهای ضروری سیل‌زدگان مشهد را برعهده گرفتند ادامه بارندگی و مه تا فرداشب در منطقه حادثه بالگرد رئیس‌جمهور بازداشت زن‌وشوهر کلاهبردار (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) بالگرد حامل ابراهیم رئیسی از چه نوعی بود؟ + تصویر بازدید از موزه‌های تاریخ طبیعی کشور تا سوم خرداد ماه رایگان است پهپاد‌های هلال احمر به محل حادثه بالگرد رئیس جمهور اعزام شدند شهرستان ورزقان کجاست و چقدر با تبریز فاصله دارد؟ منطقه جلفا کجاست؟ عواقب اجاره کارت‌های بانکی پلمب ۱۳ پاتوق خرده فروشان مواد افیونی در مشهد روزگار تلخ مرد مشهدی پس از ۵ ازدواج ناموفق پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ٣٠ اردیبهشت ١۴٠٣) | آغاز مجدد بارش باران و رعدوبرق از اواسط هفته
سرخط خبرها

تشکیل ستاد آمادگی عمومی در برابر زلزله در کشور

  • کد خبر: ۲۰۲۲۱۷
  • ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۷
تشکیل ستاد آمادگی عمومی در برابر زلزله در کشور
رئیس پژوهشکده مدیریت خطر پذیری و بحران پژوهشگاه بین‌المللی زلزله شناسی گفت: در هر محله‌ای باید مدرسه ایمن داشته باشیم و از طریق این مدرسه آموزش انتقال داده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، کامبد امینی‌حسینی با اشاره به اهمیت آموزش در مدیریت بحران با توجه به اینکه لرزه‌خیر بودن کشور، اظهار کرد: پنجم دی ماه سالگرد زلزله بم است که چندین هزار نفر از هموطنانمان را در آن حادثه تلخ از دست دادیم.

وی با بیان اینکه بحث آمادگی در رویارویی با زلزله بسیار اهمیت دارد افزود: بحث آموزش همگانی برای عموم مردم و آموزش‌های تخصصی برای اقشار مختلف مهم است. در بحث آموزش همگانی مردم باید با موقعیت جایی که در آن زندگی می‌کنند آشنا شده و آموزش ببینند که چگونه در مواقع خطر از خود محافظت کنند. از طریق مدارس، رسانه‌ها و نشریات می‌توان در این خصوص اطلاع رسانی کرد.

امینی حسینی در ادامه سخنان خود در رادیو گفتگو تصریح کرد: بحث‌های مربوط به پناه گیری در مکان‌های امن ساختمان در آموزش قابل انتقال است که می‌تواند بسیار اثر بخش باشد. هر سازمان و نهادی در راستای وظایف خود باید اقداماتی را در این زمینه انجام دهد. هلال احمر، پژوهشگاه زلزله، شهرداری‌ها و همه نهاد‌ها فعالیت‌هایی در این خصوص دارند، اما اگر این سازمان‌ها به صورت مستقل کار کنند اثربخشی چندانی ندارند.

رئیس پژوهشکده مدیریت خطر پذیری و بحران پژوهشگاه بین‌المللی زلزله شناسی در خاتمه اظهار کرد: ما ستاد آمادگی عمومی در برابر زلزله را تشکیل دادیم تا مطالب مورد نیاز تدوین شده و در اختیار مردم قرار بگیرد. برنامه ریزی‌هایی برای مدیریت بحران محله محور تدوین شده که در هر محله‌ای باید مدرسه ایمن داشته باشیم و از طریق این مدرسه آموزش انتقال داده شود تا در صورت بحران نیز از مدرسه استفاده شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->